May 10, 2013

(info) alconix, bandar sri sendayan

assalamualaikum w.b.t


jika helonix, velonix, tritonix, bentonix mahupun alwinix, tidak memenuhi kriteria rumah idaman anda di bandar sri sendayan, ALCONIX yang baru sahaja dilancarkan dengan lokasi yang lebih strategik, design yang lebih mengancam serta lebih keluasan, mungkin bertepatan dengan ciri-ciri rumah idaman anda.




kedudukan ALCONIX berhampiran dengan klinik kesihatan dan sekolah yang akan dibina adalah sangat strategik. selain mempunyai taman rekreasi dan tasik untuk beriadah seisi keluarga dan tidak jauh dari nusari biz untuk berbelanja. surau pun tidak jauh, cuma berjalan kaki untuk ke sana.


serba sedikit info mengenai ALCONIX.

built up : 2565 sqft
land size : 20x80 ft
total unit : 173 unit
tarikh dijangka siap: mei 2015


modern design. mcm biasa, ada balkoni untuk menge-teh petang2.


plan layout. lebih kurang sama dengan alwinix, tetapi ALCONIX lebih luas 65 sqft.


ungu untuk ALCONIX. biru untuk alwinix.
sumber: www.1sendayan.com

mungkin ada yang tak pernah dengar bandar sri sendayan dan tak tahu perihal dan mana letaknya township baru ini. sedikit gambaran mengenai bandar yang dijangka lengkap pada 2019 mengikut masterplannya melalui video dan link-link dibawah.




buat anda yang berkenan dengan ALCONIX dan merasakan ini-lah peluang untuk memiliki rumah idaman anda. baik cepat untuk rebut lot yang menarik. pada pandangan TR, lot yang menarik adalah yang menghadap tasik, taman rekreasi atau berhampiran surau :-). mengikut pilihan hati masing-masing. berbeza dengan bangsa cina yang lebih menitik beratkan feng-sui dan arah matahari terbit.

bukan-nya apa, rumah2 di bandar sri sendayan laris bak goreng pisang panas. semua ini gara-gara designnya yang menarik, built up yang besar dan yang paling huiyooo diskaun yang menarik & rebate RM3K untuk kos guaman. kalau bernasib baik dapat zero entry cost. tertakluk kepada terma dan syarat. apa-lagi, anda boleh ajukan email ke mfairuzfauzi@gmail.com atau 0139250959 untuk bersembang mengenai ALCONIX ini.






+ serius macam goreng pisang panas. alwinix tinggal beberapa unit sahaja lagi daripada total unit 361 unit.
++ selamat menjadi warga sendayan. hehe.

2 comments:

Anonymous said...

dah beli di Alconix ;)

tenku butang said...

done follow sini no. 17
sudilah kiranya follow me back yea..
he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

http://tengkubutang@gmail.com/

dan my 2nd blog
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/