Jul 13, 2016

(info) ZERO entry cost: adelia, bandar sri sendayan

assalamualaikum w.b.t & salam sejahtera

fellona. sekadar hiasan.

setelah sekian lama. rasa teruja menulis tiba2 muncul. membuak-buak, memang tawaran yang jarang2 ada. lagi-lagi, miliki rumah idaman seakan mustahil sekarang ni. harga melambung, nak fikir down payment, nak cekau duit bayar guaman fee dan banyak lagi-lah cengkadah dalam hal pembelian rumah. yang semuanya duit, duit dan duit.

kali ni ada offer baik punya. untuk 30 pembeli terawal sahaja. fasa pun belum launch secara rasminya. tawarannya memang terbaik, entah bila ada lagi.

1. kosong down-payment.
2. rebate luarbiasa!!!
3. kos guaman percuma.
4. bawah < 430K
5. lapan (8) tahun keahlian d'tempat club house.

d'tempat club house.

offer terbaik untuk rumah sebegini punya speksifikasi

design menarik
luas tanah 20' x 75' sqft
built up 2347 sqft
gated & guarded community
total 124 unit



bila ada offer macam ni, manalah tahu memungkin impian anda suatu kenyataan. insya-allah.

disebabkan belum lagi launch, gambar tak boleh share lagi sesuka hati. nak tengok camner design adelia, cepat-cepat whassup kawan 012-957 8412 atau zass kan email kan ke mfairuzfauzi@gmail.com.

+ selamat hari raya
+ cepat rebut peluang. apa kata korang target end lot yg bertanah. ada 6 unit jer.
+ kredit gambar utk matrix and d'tempat fb.

Mar 22, 2015

(info) balista & dextora, bandar sri sendayan

assalamualaikum w.b.t & salam sejahtera

buat yang tercari-cari rumah di area seremban atau luar lembah klang, dextora atau balista boleh dipertimbangkan. tak kira-lah untuk dibuat perlaburan atau duduk sendiri, sememangnya berbaloi harga rumah semasa dengan keluasan, kualiti dan lokasi kedua-dua fasa ini. harga bawah RM500K untuk keluasan built-up lebih 2600 sqft. luas bukan.

kedua-dua fasa ini dibangunkan di bandar sri sendayan yang sedang rancak pembangunannya. terkini, d'tempat country club house sudah dibuka dan matrix global school sudah pun memulakan sesi pengajian. 

akademi tentera udara yang bakal mengantikan akademi di sg besi pula masih dalam pembinaan dan pastinya bakal menambah value hartanah bandar sri sendayan bila siap nanti. insyallah, pelaburan yang menguntungkan. apa lagi?? rebut satu unit sebelum GST. lebih info hubungi mfairuzfauzi@gmail.com atau 0129578412.


show village balista

sedikit trivia mengenai BALISTA ini:-
land size: 22x80ft
built up: 2735 sqft
type: superlink double storey
status tanah: hak milik kekal, international lot
tarikh dijangka siap: january 2016
bonus point: 5 years clubhouse membership

wow: jubin 2'x2' satu rumah & clay brick



dextora

sedikit trivia mengenai DEXTORA ini:-
land size: 20x80ft
built up: 2615 sqft
type: superlink double storey
status tanah: hak milik kekal, international lot
tarikh dijangka siap: may 2016
bonus point: 5 years clubhouse membership

wow: jubin 2'x2' satu rumah & clay brick


----- d'tempat country club house -----






----- matrix global school -----





----- next project -----

lebih baik rebut cepat-cepat BALISTA atau DEXTORA, fasa baru dah nak launch ni. rumah contoh dalam pembinaan. harga confirm-confirm-lah lagi mahal, kurang pulak kuasa membeli nanti. buat yang memang dua tiga menjak ni mencari rumah untuk dijual area seremban, seremban 2, bandar ainsdale atau bandar sri sendayan, baik cepat2 bertindak.

next fasa 22x 80 ft. rumah contoh dalam pembinaan. comfirm lg mahal.


semi-d. rumah idaman ramai. next fasa.






+ TR nak yang semi-D. selera besau, budget ciput.. berangan jelah.